logotype

Dania główne tradycyjne

 

Kotlet schabowy panierowany

podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................34.00

Kotlet schabowy saute z pieczarkami

z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................35.00

Schab z kością

podawany z frytkami i zestawem surówek ...................................40.00

Panierowany filet z kurczaka

podawany z surówkami i frytkami....................................................34.00

Grilowany filet z kurczaka ze szparagami i mozzarellą

podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................40.00

Filet w płatkach kukurydzianych

podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............34.00

Kotlet De Volaille

z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................40.00


Boeuf Strogonow

kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................53.00

2022  Restauracja Aleksandra - Komorniki, organizacja imprez, slubów, stypy   globbers joomla templates