logotype

Dania główne tradycyjne

 

Kotlet schabowy panierowany

podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................20.00

Kotlet schabowy saute z pieczarkami

z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................21.00

Panierowany filet z kurczaka

podawany z surówkami i frytkami....................................................21.00

Filet z kurczaka ze szparagami i serem

podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................24.00

Filet w płatkach kukurydzianych

podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............21.00

Kotlet De Volaille

z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................21.00

Sznycel Górski

podawany z ogórkiem kiszonym, ziemniakami gotowanymi

i fasolką szparagową....................................................................21.00

Boeuf Strogonow

kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................32.00

2017  Restauracja Aleksandra - Komorniki, organizacja imprez, slubów, stypy   globbers joomla templates